Son Dakika
Resmi Gazetede yayımlanan 2017 Kaymakamlık kararnamesiyle, Ankara Mamak’a tayini çıkan ilçemiz kaymakamı Ziya Polat’ın gidişine herkesin üzüldüğünü görmekteyiz.
Bu da, kendisinin ilçemizde ne kadar sevildiğinin bariz bir örneğidir.
Alışıla gelmiş kaymakamlığın dışına çıkarak, neredeyse hemen her gün bir esnafı ziyaret eden, başarılı olmuş sporcu çocuklarımızın kendilerini ve ailelerini telefonla arayarak, her zaman yanlarında olduklarını söyleyen, yaşlı, dul ve yetimleri ziyaret ederek, sıkıntılarının giderilmesi için elinden gelen çabayı gösteren ilçe kaymakamımızın bu beklenmedik tayini, sevenlerinde bir nevi şok etkisi yarattı desek, çok bir şey dememişiz oluruz.
Böyle bir tayin gerekli miydi…?
Elbette ki, sayın kaymakamımızın valiliğe giden yolda böylesine bir tayini mutlaka gerekiyordu.
Nasıl ki; Mamak Kaymakamı Ali Mantı Bingöl valiliğine atandıysa, önümüzdeki kararnameler doğrultusunda, Ziya Polat’ta valiliğe mutlaka atanacaktır.
Genç yaşına, bir sürü işler sığdıran, gitmiş olduğu her ilçede vatandaşın sevdiği bir kişilik olan, kısa sürede ilçemizde de kendisini aynı şekilde sevdiren ilçe kaymakamımız Ziya Polat’a Mamak’ta da başarılar diliyoruz.
Bizleri unutmaması dileğiyle…
Çünkü, biz unutmayacağız…
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI
15 Ocak 2021 Yazarlar
07 Ocak 2021 Yazarlar
01 Ocak 2021 Yazarlar
01 Ocak 2021 Yazarlar