MHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

nhp
Milliyetçi Hareket Partisi Kestel ilçe başkanı Mehmet Kaplan, bir yazılı basın açıklaması yaparak, AKP’nin ülke politikasını eleştirerek, “Bunların neye hizmet ettiği belli değil”dedi.
Kaplan’ın basın açıklaması şöyle: “8 Haziranda seçimden çıktık 1 Kasımda tekrar seçime gidiyoruz. Yaklaşık 13 yıldır iktidarda bulunan, Devleti ve milleti borca batıran, Gırtlağına kadar yolsuzluğa bulaşan, PKK terörünü bitiremeyen Ak Parti, iktidar olmak için milletten yine oy isteyecek. Çözüm süreci fiyaskosuna rağmen. Güya çözüm süreci ile analar ağlamayacaktı, hal bu ki şimdi memleket kan ağlıyor. Neden? Artık Aziz Milletimiz gerçekleri görmelidir.
Hani güzel şeyler olacaktı, barış gelecekti, çiçekler açacaktı ya..Ne oldu? AKP hükümeti Millete sağ gösterip sol vurdu, milleti aldattı. Hani silahları bırakacaktılar, hani ülkeyi terk edecektiler. Hal bu ki çözüm süreci ile PKK fırsatı ganimete çevirdi, AKP hükümeti kolluk kuvvetlerinin elini kolunu bağlayarak PKK ya fırsat doğurdu, Devlet seyrederken onlar tahkimat yapmasına imkan sağladılar. Silah, mühimmat, lojistik, finansal her türlü hazırlık. PKK Müttefikleriyle bağlarını güçlendirdi, en başta ABD Sonra İran, Irak, Almanya, İngiltere başka sayalım mı? Sadece Avrupa Birliği desek yetmez mi?
Tonlarca bomba soktular tonlarca, Uçaksavarlar da bonusu. AKP Hükümeti sadece seyretmedi, onlara yardım da ettiler. Ekranlara serpiştirdikleri AB vak vak çılarıyla Kürt sorunu, Kürt sorunu diye diye Milleti böldüler, Milletin içine nifak ve kin tohumları ektiler. Kardeşi kardeşe, hısımı, akrabayı, komşuyu birbirine düşman ettiler. Askeri kışlaya, Polisi Karakola, Memuru dairsine kapattılar. Güneydoğuda Devlet otoritesini yok ettiler, Boşalttıkları yeri PKK’nın doldurmasına imkan verdiler, PKK ya devlet olma yolunu açtılar. Bu yaptıklarıyla anaları da, babaları da devletinde anasını ağlattılar. Akan kanın, giden canların vebali AKP nin üzerinizdedir hiç kem küm edecek halleri yoktur.
Adına çözüm süreci dedikleri şeyin Kürdistanı kurma projesi olduğunu Aziz Milletimiz açık bir şekilde görmelidir. Dağda rahat gezemeyenler AKP sayesinde şehirde yuvalanmıştır. BOP un eş başkanı verdiği sözü yerine getirmek için ülkeyi savaş yerine çevirmekten çekinmemiştir.
ABD yi bölgemize davet ederek mahallemizde efelik yaptırmaktan utanmayan AKP, İncirlik üssünü ABD nin kullanımına açarak çekiç gücün vaktiyle yaptığı melaneti ABD ye tekrar yapma fırsatı vermiştir. Çekiç gücün gönderilmesiyle PKK ile olan sıcak ilişkisi ve bağlantısı kesilen ABD İncirlik üssüne yerleşerek AKP hükümeti sayesinde tekrar PKK ya yakın ve güvenli hamilik yapma imkanını elde etmiştir.
Bedelli askerlikle fakir fukaranın çocuklarını PKK nın önüne attan, Zengin çocuklarına barlarda, otellerde, pavyonlarda lüküs hayat şarkısını söyleyerek yaşama imkanı veren AKP hükümetine Aziz Milletimiz elbebtte hesabını soracaktır.
Çözüm süreci boyunca bütün ikazlarımıza seslenmemize, bağırmamıza, çağırmamıza, yırtınmamıza kulaklarını tıkayan, gözlerini kapatan, beyninizin kepenklerini indiren, biz ikaz ettikçe karanlıkta ıslık çalan AKP hükümetine, Aziz Milletimizin MHP ye destek vererek esaslı bir ders vermesini bekliyoruz.
Aziz Milletimizin MHP ye vereceği destekle, Başkanlık sistemi kandırmacası ile Ülkemizi muhtelif özerk ve federe bölgelere ayırarak AB nin ülkemizi parça, parça yutmasına yardım eden ve müstemleke valiliği yapan AKP ye dur diyeceğini ümit ediyoruz.
Vatanin bütünlüğü, Devletin bekası ve Milletin birliği ve beraberliği için Aziz Milletimizden destek bekliyor esenlikler diliyoruz.”dedi.

481 Kez Görüntülendi.

SENDE YORUM YAZ