logo

Müthiş bir mücadele

31 Mart yerel seçimlerine sayılı zaman kala, bütün adaylar kendilerince çalışmalar yaparken, kimileri de almış olduğu destek ve danışmanların yönlendirmesiyle yoluna devam ediyor.

Fakat, içlerinde bir aday var ki, elinden gelen tüm mücadeleyi veriyor.

Tek başına bir ordu gibi çalışıyor.

Kimseden bir kuruş destek almadan, kendi emeği ile kazandığını, bu seçim yarışında var olabilmek için harcıyor.

Tanıtım ilanlarını kendisi dağıtıyor.

Afişlerini kendisi asıyor.

Köylere, sadece yanında bir arkadaşı ile gidiyor.

İnanın, takdire şayan bir çalışma örneği sergiliyor.

Bahsettiğim kişi; Demokratik Sol Parti’nin Kestel Belediye Başkan Adayı Hayriye Yılmaz.

1999 yılında herkesin kapısından içeri girmek için birbirini ezdiği partinin, şimdilerde ne kapısını açan var, ne de adaylık için müracaatta bulunan var.

Ama, Hayriye Yılmaz, Ecevit’e olan inancını hiç yitirmemiş.

“Karaoğlan’ın aziz hatırasının yaşaması gerekir” diyor.

Kendisine bu anlamda seçimlerde oy vererek destek olunmasını istiyor.

Bu tür kadir şinaz insanların olması çok güzel.

Geçtiğimiz gün, DSP’nin seçim otobüsü Kestel sokaklarında Hayriye Yılmaz, önderliğinde Genel Başkan Önder Aksakal ile birlikte Kesel halkını selamladı.

Görmüş oldukları ilgiden bir hayli memnun olan DSP Belediye Başkan Adayı Hayriye Yılmaz, “Bu seçimlerde herkes aldığımız oya şaşıracak” diyerek, iddialı olduğunu ortaya koydu.

Heybesinde çok güzel projelerinin olduğu, özellikle engelli bireylerle ilgili çok ciddi çalışmalarda bulunacağına ifade ederek, Kadının elinin değdiği her şey güzelleşir diyen Yılmaz, “Kestel neden güzelleşmesin ki” dedi.

Share
362 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+10 = ?