logo

Bursa Tarım Fuarı kapılarını açtı

Süt ve sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, canlı hayvan ve tarımsal makineler gibi çok geniş bir yelpazede ürün ve hizmetin sergilendiği AgroGreen Bursa Tarım Fuarı 11 Ekim’e kadar sürecek
Türkiye’nin tarım ve hayvancılık sektörünü dünya pazarlarına açmayı hedefleyen AgroGreen Bursa Tarım Fuarı kapılarını açtı. GL Platform tarafından düzenlenen ve 11 Ekim’e kadar sürecek olan fuarda üreticiler, ürünlerini ve teknolojilerini dünya çapında alıcılarla buluşturacak.
Fuar kapsamında tarım, hayvancılık, süt ve sera teknolojileri, tohum, fide, fidan, canlı hayvan ve tarımsal makineler gibi çok geniş bir yelpazede ürün ve hizmet sergileniyor.
Fuarın açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Aydın Saldız, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Ticaret Borsası (BTB) Meclis Başkanı Mustafa Aksu, Bursa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Sadi Aktaş, Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Müslüm Doğru katıldı.

Share
404 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+1 = ?