Son Dakika
İskelet sistemi hastalıkları orta ve ileri yaşta çok yaygındır. Çağımızın çok hızlı yaşamı ile de bu hastalıklarda artış çok fazladır.
Bu hastalıklarla ilgili bilinen klasik tedavi yöntemleri vardır. Ancak zaman öyle çok değişti ki, bilinen tedavilerin birçoğu faydadan çok zara verdikleri için bırakılmıştır. Yeni arayışlar ve yeni yöntemlerle eklem hastalıkların tedavisi uygulanmaya başlamınmıştır.
Bunlardan bir tanesi tamamlayıcı tıp HOMEOPATİDİR. Alopatik ilaçlara göre hiçbir yan etkileri yoktur. Her censiyetten, yaşta, hamilelerde ve hastalıklarda zararsız bir şekilde kullanılmaktadır.
Örneğin ileri yaş bir hastanın birkaç değişik kronik hastalığı var. Bu kişide çok rahatlıkla kullanılabilirler.
Bu gün konumuz eklem hastalıklarını HOMEOPATİ remedilerin(ilaçların) kullanımıdır.
Karakteristik modalite de eklem ağrıları.
Hareketle azalan eklem ağrıları:
Bu hastalar hiçbir yan etkisi olmayan Rhus toxicodendron homeopati ilacı günde 3-4 defa 5 granül dil altında eritilerek alabiriler.
İstirahatte azalan eklem ağrıları:
Bu hastalar hiçbir yan etkisi olmayan Bryonia alba homeopati ilacı günde 3-4 defa 5 granül dil altında eritilerek alabilirler.
Soğuk uygulama ile azalan eklem ağrıları:
Bu hastalarda hiçbir yan etkisi olmayan Apis mellifica homeopati ilacı günde 3-4 defa 5 granül dil altında eritilerek alalabilirler.
Tüm hastalar ayrıca Arnica montana ve Arnigel merhemi de kullanabilirler
Dr. Ali Özgür diyor ki: “İş bırakılmadığı sürece bitmez”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÖŞE YAZILARI
21 Şubat 2021 Yazarlar
21 Şubat 2021 Yazarlar
17 Şubat 2021 Yazarlar
16 Şubat 2021 Yazarlar